5 daags halfpension arrangement in het prachtige Sauerland

Bij dit 5 daags arrangement in Sauerland is inbegrepen:

  • Welkomstdrankje
  • 4 Overnachtingen in een comfortkamer
  • 4x Een heerlijk Ontbijtbuffet
  • Gratis wandel- of fietsapp
  • Gratis pakeren bij het hotel
  • Gratis gebruik wifi

Prijs: € 129 p.p. op basis van een 2-persoons Comfortkamer. 

De prijs van dit 5-daags arrangement in Sauerland is geldig tot en met 30 november 2021 met uitzondering van de feestdagen.

5 Dagen genieten in het Sauerland op basis van logies en ontbijt

Er even helemaal uit? Kom 5 dagen naar Bad Fredeburg, waar wandel- en fietstochten kunt maken. De wandelpaden beginnen naast ons hotel en zijn verschillend in kilometers en moeilijkheidsgraad. Er zijn meerdere fietsroutes die in ons dorp beginnen. In het hotel kunt u genieten van de sauna en van een stoombad of lees rustig een goed boek op ons gezellige terras. Maak kennis met het gezellige Bad Fredeburg, de leuke winkels en gezellige terrasjes.

De ligging van het hotel

Ontdek het land van de 1000 bergen tussen de Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen Iserlohn Willingen met zijn verrukkelijke aangezicht, de ongetemde bossen, wildparken en geheime paden door de natuur. Het parkhotel ligt zoals de naam al doet vermoeden naast een prachtig park, waar je wandeling kan starten. Op 2 minuten loopafstand is het gezellige centrum van Bad Fredeburg te vinden met verschillende winkels, restaurants en een heerlijke ijssalon.

Het hotel

Het hotel is onlangs gemoderniseerd, waardoor het voor iedereen fijn verblijven is. In ons gezellige restaurant wacht iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en iedere avond een 3-gangen dinerbuffet.

De kamers zijn ruim en voorzien van goede bedden. Een nette badkamer met daarin een fohn en grote spiegel. Een gezellig zithoekje is in de kamer aanwezig. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Sauna

Onze partner

Het Hotel

Trakteer uzelf op een beetje luxe in het het uitgestrekte idyllische landschap van Hoog Sauerland, Bad Fredenburg. We hebben het volledig gerenoveerde hotel voorzien van moderne kamers en suites. Ideaal om te ontspannen of als beginpunt van een actieve dag.

De kamers

Het hotel is recent gemoderniseerd, waardoor het voor iedereen fijn verblijven is. In het gezellige restaurant wacht iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en iedere avond een 4 gangen dinerbuffet. De kamers zijn ruim en voorzien van goede bedden.

Het hotel beschikt over een lift.

Omgeving

Ontdek het land van de 1000 bergen tussen de Noord-Rijnland-Westfalen en Hessen Iserlohn Willingen met zijn verrukkelijke aangezicht, de ongetemde bossen, wildparken en geheime paden door de natuur.

Bereikbaarheid en Parkeren

Het hotel is gemakkelijker te bereiken vanaf Nederland. Tevens beschikt het hotel over een aantal eigen parkeerplaatsen waar u als gast van het hotel gebruik van mag maken.

Honden zijn in dit hotel niet toegestaan.